четвъртък, 4 януари 2018 г.

Издирват 56-годишен мъж за шесторното убийство в Нови Искър (ВИДЕО+СНИМКА)
МВР разпространи снимка на заподозрения Росен Ангелов и го обяви за общодържавно издирване


Полицията е по следите на заподозрян за шесторното убийство в Нови Искър. МВР обяви за общодържавно издирване Росен Ангелов, на 56 години.
„Мъжът е търсен във връзка с тежко криминално престъпление, извършено в Нови Искър. Има вероятност той да е въоръжен и опасен. Хората, които имат информация за местонахождението на издирвания, могат да подават сигнали на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР при гарантирана анонимност”, информират от полицията.

Росен Ангелов е бивш затворник, лежал за блудство за около пет години. Предполага се, че преди години е имал любовна връзка с убитата Кети Кюхова. Поддържал е връзка с нея и затова версията, че се касае за престъпление от любов най-вероятно ще остане основна. 
Междувременно през целия ден имаше спецакция в различни райони около Нови Искър. Полицията тръгна по следите на убиеца и в търсене на смъртоносното оръжие. С кучета и металотърсачи, тежковъоръжени спецчасти блокираха района. Акция имаше и по пътя за Своге - до село Луково.
Претърсваха се всички автомобили. Претърсваха се и вилните зони над Нови Искър. Акцията беше във вилната зона „Ранови ниви”. Разследващите откриха улики, свързани със шесторното убийство. NOVA научи, че в двора на една от вилите е намерен мобилен телефон. Предполага се, че е на една от жертвите - Кети.
Близките на убитите искат справедливост. Стефка не успяла да честити новата година на сина си Боби. В последния момент момчето решило да празнува в къщата на ужасите. Два дни по-късно  разбират какво се е случило. Родителите на Боби били разведени. За него се грижели майка му и баба му. Тази година щял да завърши, а след абитуриентския си бал щял да започне да работи, за да помага на семейството си.
Репортери: Вероника Димитрова, Надя ГанчеваНяма коментари:

Публикуване на коментар

Ще кометираш ли ?